اصول اخلاقی انتشار مقاله

 سیاست‌ها و اصول اخلاقی  این نشریه بر اساس «منشور و موازین اخلاق در پژوهش» معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اصول کمیته بین‌المللی اخلاق نشر (COPE)، تجربیات این نشریه و سایر نشریات علمی تنظیم شده است. نویسندگان، داوران، هیئت تحریریه، سردبیر و مدیر اجرایی نشریه هنگام همکاری با این نشریه باید به این اصول اخلاقی پایبند باشند.  مقالات ارسالی باید در زمینه­ ی­ تخصصی نشریه بوده و براساس فرمت نشریه آماده­ سازی شود.

-         مقالات ارائه ‌شده باید مبتنی بر پژوهش اصیل نویسندگان بوده و اخلاق پژوهش در آن رعایت شود و از انواع سرقت علمی حذر شود.

-         نویسندگان نباید مقاله ارسال شده را پیش از این و یا پس از ارسال برای نشریه، برای نشریه ­ی دیگری در داخل، با خارج از کشور ارسال نمایند و یا همزمان برای شرکت در همایش داخلی یا خارجی ارسال نمایند.

-         جعل داده، تحریف داده، سرقت علمی و ارسال همزمان پژوهش، از نمونه­ های رفتارهای غیر اخلاقی پژوهشی است و در صورت مشخص شدن، منجر به خارج شدن مقاله از روند بررسی و چاپ می­ گردد.

-         مقاله ­ی ارسالی نویسندگان نباید با سایر مقالات مشابه نویسندگان درصد همپوشانی بیش از 30 درصد داشته باشد.

-         نشریه از مقالات مستخرج از طرح­ های پژوهشی، پایان­ نامه­ های کارشناسی­ ارشد و رساله­ های دکتری استقبال می­ کند.

-         در مقاله­­ ی مستخرج از پایان­ نامه، رساله و طرح پژوهشی، باید حقوق استاد راهنما و سایر همکاران طرح پژوهشی محفوظ باشد و در صورت عدم ذکر نام همکاران پژوهشی، باید نامه ­ای مبنی بر رضایت آنها ارائه گردد.

-         نویسنده ­ی مسئول مقاله در مقالات مستخرج از پایان ­نامه و رساله، استاد راهنما می­ باشد.

-         نویسندگان عهده­ دار محتوای مقاله بوده و مسئولیت­ صحت آن برعهده­ ی آنهاست. بنابراین چاپ مقاله به معنی تأیید مطالب آن توسط نشریه نیست.

-         نویسنده ­­ی مسئول مقاله باید نسبت به وظایف خود در تایید صحت محتوای مقاله ­ی ارائه شده آگاهی داشته باشد.

-         حذف و اضافه­ ی نام نویسندگان در هر مرحله ­ای از فرآیند ارسال غیرممکن است.

-         معرفی گروه­ ها و سازمان­ های پشتبانی کننده مالی، معنوی و مکانی مقاله،‌ الزامی است.